Panama Jack
Nieuws

Heb je weer kleding of schoenen gekocht?

Jij kan er weer helemaal tegenaan, je hebt een tas vol nieuwe kleding en je hebt eindelijk die leuke laarsjes van Panama jack besteld. Het was misschien niet per se nodig, maar je wilde gewoon graag eens wat nieuwe kleding kopen. Dat mag toch ook wel? Af en toe is het gewoon nodig om weer eens iets leuks en nieuws in je kast te hangen om weer netjes voor de dag te komen. Er zijn zat excuses om iets nieuws aan te schaffen, echt waar hoor.

Je hebt bijvoorbeeld een nieuwe stijl

Ja, je past dat oude jasje heus nog wel, maar je vindt hem gewoon niet meer leuk. Je hebt een hartstikke leuk nieuw jasje in de etalage zien hangen en hij was niet eens zo heel duur, dan zou het toch juist zonde zijn om hem te laten hangen. We veranderen allemaal wel eens van stijl, nou ja, bijna allemaal. Het is dan toch niet zo gek om af een toe eens wat anders te kopen. Kleding hoeft niet alleen te zijn omdat je het niet meer past, maar gewoon, omdat je dat graag wilde.
Panama Jack

Er was uitverkoop

Je liep gewoon even door de stad en zag toen dat er uitverkoop was in dat leuke winkeltje. Het is dan toch onzin om niet eventjes te kijken, kijk maar hoeveel geld je bespaard hebt door het in de uitverkoop te kopen en niet voor de volledige prijs, (en diegene hoeft heus niet te weten dat je niet naar binnen gelopen was als er geen uitverkoop was hoor, dat hou je gewoon lekker voor jezelf). Dat is een goede reden toch? Je weet maar nooit wanneer dat shirtje helemaal uitverkocht is, en je er spijt van hebt dat je hem niet gekocht hebt.

Het is ook gewoon wel eens leuk

En wie zegt ook dat je excuses moet maken? Tja als je het niet met je eigen geld gekocht hebt dan kan het misschien een probleem zijn, maar als jij jouw geld gewoon eerlijk verdiend hebt en daarna weer uitgegeven hebt aan iets wat jij leuk vindt, wat is dan het probleem? Je werkt toch om geld te verdienen, en dat hoef je heus niet alleen maar uit te geven aan boodschappen, het is soms ook nodig om jezelf op iets leuks te trakteren, gewoon, omdat dat ook moet kunnen. Dus zelfs als je een excuus kan verzinnen, het is toch niet per se nodig. Kleding kopen is gewoon leuk.

Geef een reactie