Nieuws

Sombere dagen met regenstormen

Saaie dagen waarop je de hele dag binnen zit. Dat zijn er een aantal. Het is normaal dat je niet elke dag iets te doen hebt. En soms heb je gewoon zin om thuis te blijven en niks te doen. Even uitrusten en bijkomen van een drukke dag of week die je achter de rug hebt zitten. Behalve wanneer het een soort verplichting is om thuis te blijven door de weeromstandigheden. ‘’Wat valt er dan te doen” vraag je jezelf af?

Beetje netflixen misschien? Maar het zal niet lang duren voordat je weer verveeld raakt. Het liefst ga je ook niet aan de slag met je huiswerk, of misschien heb je die helemaal niet. De hele dag maar scrollen op Instagram, of alle andere socialmedia platformen die je op je telefoon hebt staan zit er ook niet in.Maar hoe kom ik je dan je dag door? In deze blog ga ik vertellen over hoe je alsnog wat kunt maken van je dag als het weer niet mee zit.

Koken , films en docu’s

Kijk even in de keukenkastjes of je nog voedingssupplementen hebt, waarmee je bijvoorbeeld een taart kunt bakken. Koken en bakken is leuk om te doen in je vrije tijd. En je zult vast en zeker honger krijgen gedurende dag. Dus ga daar mee aan de slag.

Als dat jouw ding is, en toch maar into netflix bent, raad ik je aan om opzoek te gaan naar een leuke serie. Als je die eenmaal vind kom je er moeilijk vanaf, want een goeie serie kan verslavend zijn en voor je het weet is je dag voorbij. Of documentaires! Behalve dat ze heel erg interessant zijn, zijn ze vaak ook leerzaam.

Werk vooruit, of ga toch maar eens naar buiten!

Misschien heb je voor de rest van de week afspraken staan, je kunt bijvoorbeeld (wat ik ook altijd doe) alvast bedenken wat je per dag aan wilt trekken. Die kleren kun je alvast klaarleggen op een stoel of dergelijke, zodat je op de dag zelf daar geen tijd meer aan hoeft te besteden. Nu je dit hebt gedaan zal deze last van je schouders af vallen. Denk vooruit!

Mocht je vastbesloten zijn om toch naar buiten te gaan omdat je geen binnen mens bent. Trek dan een jas aan die bestemd is voor het weer zoals bijvoorbeeld een winter of regenjas. Zo kun je alsnog je dag in de buitenlucht besteden.

 

Laat een antwoord achter